Zwolle

KroeseWevers

KroeseWevers heeft als accountantskantoor alles in huis voor de ondernemer. Met meer dan 400 accountants en adviseurs en meer dan 40 jaar ervaring ondersteunt en adviseert KroeseWevers op het gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsovernames- en financieringen, personeel, salaris, subsidies en andere ondernemersvraagstukken.

KroeseWevers wil haar relaties helpen haar organisatie en ambities verder te ontwikkelen met behulp van multidisciplinaire diensten. Dat wil het accountantskantoor realiseren door hoogwaardige kennis in te brengen, resultaatgericht te werken en kwaliteit te leveren. De aanpak is persoonlijk en integer en KroeseWevers pakt verantwoordelijkheid waar dat verwacht mag worden. De accountants en adviseurs staan dichtbij de klant, maar denken en werken desgewenst grensoverschrijdend.

De ambitie is om de soms starre en complexe regelgeving waar ondernemers mee te maken krijgen, makkelijker en menselijker te maken. Dat doet KroeseWevers door op persoonlijke wijze, no-nonsense bedrijfsinformatie te geven. Door de kansen voor bedrijven zichtbaar en concreet te maken. Door te vertellen waar de risico’s liggen en onderbouwd advies geven over de stappen die ondernemers vervolgens kunnen zetten.

Contact