Zwolle
Logo ten Hag

ten Hag

ten Hag | makelaars & financiële dienstverleners is een begrip in Oost-Nederland. Met de expertise en het enthousiasme van de 100 gemotiveerde medewerkers is ten Hag dé dienstverlener op het gebied van makelaardij en financiën.

Bij de ten Hag Groep draait het niet alleen om zakendoen; het draait om het opbouwen van sterke relaties met hun klanten. Als familiebedrijf hecht ten Hag namelijk veel waarde aan klantrelaties. Met hun 100 gemotiveerde medewerkers omarmen ze het belang van Twentse nuchterheid, waarbij persoonlijk contact altijd voorop staat.

Wat ten Hag onderscheidt, is niet alleen hun totaalpakket aan diensten, maar ook hun vakinhoudelijke expertise. Of het nu gaat om woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, vastgoedmanagement, hypotheek-, verzekerings- of pensioenadvies, ten Hag biedt een full-service dienstenaanbod waar klanten op kunnen vertrouwen.

Met 9 vestigingen verspreid over het oosten van Nederland, met locaties in Enschede (hoofdkantoor), Almelo, Vroomshoop, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Hengelo Ov, Zutphen en Zwolle, is ten Hag lokaal verankerd en goed bereikbaar voor de klanten.

Contact