2 minuten
)
Ondernemen

Bij KroeseWevers staat het geluk van de werknemers voorop

Door corona werkten mensen van het ene op andere moment ineens thuis en spraken collega’s elkaar vooral nog via een computerscherm. Bij accountantskantoor KroeseWevers was dat niet anders. Voor het bedrijf met ruim 400 medewerkers en 7 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland is het ‘nieuwe normaal’ inmiddels verweven met het oude normaal, waarbij het beste van beide werelden is behouden.

In het pand van KroeseWevers op bedrijventerrein Oosterenk in Zwolle zijn sinds dit jaar maart de voormalige vestigingen van Raalte en Zwolle gehuisvest. Het kantoor ondergaat een grondige verbouwing, waarmee het bedrijf inspeelt op de wensen van het post-coronatijdperk. ‘Nu is het een open ruimte, maar we maken er een ruimte van met transparante afsluitbare units voor een aantal personen. Een vloer waar je elkaar kunt ontmoeten, maar waar ook respect is voor medewerkers die rustig willen werken. Daarmee spelen we in op de behoeften van onze medewerkers’, zegt Petro Vosselman, directeur mkb bij KroeseWevers.

Het is één van de manieren die het accountskantoor inzet om aantrekkelijk te zijn voor nieuwe werknemers, maar ook voor het huidige personeel. ‘In onze markt is schaarste’, aldus HR-adviseur Julia Stegink. ‘We willen mensen graag binden. Zeker ook in Regio Zwolle, waar KroeseWevers nog niet zo heel bekend is. Daarom is het nieuwe kantoorpand een nieuwe start voor ons in deze regio, ook naar buiten toe.’

In ons magazine noemen Stegink en Vosselman nog meer manieren waarmee KroeseWevers het belang van de werknemers voorop zet.