1 minuut
)
Ondernemen

Grote stap voorwaarts voor Advice creëert impact! met overname dienstverlening Exite ICT

Sinds 1 oktober worden alle webdevelopment- en online marketingactiviteiten van Exite ICT overgenomen door Advice creëert impact! Met deze overname zet het marketingbureau uit Wijhe een grote stap voorwaarts. 

Advice creëert impact!, gespecialiseerd in online en offline marketing, werd onlangs benaderd door Exite ICT. De dienstverlening van het laatstgenoemde bedrijf op gebied van webdevelopment en online marketing paste niet in hun core business. 

De behoefte ontstond om deze dienstverlening over te laten nemen door een partij, die kon zorgen voor de continuïteit op dat gebied. Na goed overleg heeft Advice besloten deze dienstverlening van Exite ICT samen te voegen met haar eigen afdeling. 

De overname heeft voor Advice creëert impact! meerdere voordelen. Eigenaar Alain van der Wildt vertelt: ‘Bij Advice zitten we niet stil en zijn we continu bezig om onszelf te ontwikkelen. Met deze overname halen we, naast een klantenbestand, nog meer kennis in huis en breiden wij ons team verder uit. Zo zijn wij nu Google certified supplier, dat onze concurrentiepositie versterkt en ons nog interessanter maakt voor onze opdrachtgevers. Daarnaast liggen er mooie kansen om onze nieuwe klanten ook op offline gebied van dienst te zijn!”