1 minuut

INN’Overijssel Zorg ligt bij de drukker!

Op 4 juni verschijnt de speciale editie INN’Overijssel Zorg tijdens het zorgevent bij de Landgoedhotel De Uitkijk in Hellendoorn.

Op 4 juni willen wij met jou bekijken hoe je anders kan denken & doen in de zorg. Dit doen we aan de hand van 4 praktische thema’s, deze thema’s maken we behapbaar door vier tafelgesprekken te organiseren. Ieder gesprek wordt (be)geleid door een inspirerende voorzitter met een praktijkverhaal en visie op 1 onderwerpen.

Je komt zelf aan tafel te zitten en je deelt met je tafelgenoten verfrissende ideeën, stelt kritische vragen en neemt waardevolle inzichten mee die direct toepasbaar zijn binnen jouw eigen organisatie.

De opbrengst van de vier tafels bespreken we plenair zodat je uiteindelijk op alle onderwerpen geïnspireerd wordt! Na afloop is er volop gelegenheid om te netwerken tijdens een sfeervolle borrel.

📅Datum: 4 juni
⏰ Tijd: 13:00 uur tot 18:00 uur
📍 Locatie: Landgoed de Uitkijk, Hellendoorn

Vandaag gaat het magazine naar de drukker! Wil jij hem als eerste ontvangen? Meld je dan nu aan voor de release via een mailtje naar annemarie@a2business.nl.