1 minuut
)
Studentondernemer

‘Studentondernemers hartstikke belangrijk voor Regio Zwolle’

‘Hbo- en mbo-instellingen in Regio Zwolle zijn de kraamkamers van talent. Daarom is de verkiezing ‘Studentondernemer van het jaar’ hartstikke belangrijk’, zegt Petro Vosselman, directeur Accountancy bij Moore MKW Zwolle.

Hij maakt deel uit van de vakjury en was in die rol onlangs aanwezig bij de pitches van de genomineerde studentondernemers. Petro zag daar met eigen ogen hoeveel talent Regio Zwolle voortbrengt. ‘Dat is mooi om te zien’.

Studentondernemers spelen een belangrijke rol voor de toekomst van Regio Zwolle, vindt Petro. ‘Toon lef, weet duidelijk wat je doet en geef een eigentijdse twist aan het ondernemerschap. Het is belangrijk dat je visualiseert welke type ondernemer je wilt zijn en waarvoor je het doet. Dat maakt namelijk verschil in de keuzes die je maakt. En vergeet ondertussen je studie niet’, lacht hij.

Tenslotte is het volgens Petro belangrijk om de juiste mensen om je heen te verzamelen. ‘Zodat je terug kunt vallen op adviezen op allerlei gebieden.’

Benieuwd naar de genomineerden dit jaar en een stem uitbrengen op jouw studentondernemer van het jaar? Ga naar de Studentondernemer-pagina.